Playing golf is good for your health and makes you happy – learn to play golf at our golf school now. On the slightly hilly area there are quite a number of water hazards and brooks that round off the nature experience at the Golf Resort Hof Loh – one of the most scenic ones in Northern Germany. Most of the fairways are spaciously laid out and forgive a lot. On the other hand the greens are rather small, often elevated and defended by bunkers. They require precise playing.

Informieren Sie sich auf der Homepage des Golfpark Soltau über tagesaktuelle Öffnungszeiten.

info@golf-soltau.de

Contact person

Einmalig und ganz neu in Deutschland bist Du bei BattleKart Teil des Spiels und fährst mit realen Elektro-Karts auf 2.000 Quadratmetern in virtuellen Welten. }

Get out and about and experience a little thrill, train your strength, skill, coordination and agility. }

Everything is topsy-turvy! A complete detached house is turned by 180°, the entire furniture such as e.g. chairs, tables, toilets, lamps and cupboards hangs upside-down from the ‘ceiling’. }

With 6 climbing courses Buhl-Activity Climbing Forest Walsrode offers climbing adventure for the whole family. }

Buhl Activity-Park

Am Vogelpark 2b, 29699 Walsrode, Deutschland

Candles have always had a special significance for people. }

Heide-Wachs Zierkerzen-Schnitzerei (Heath-Wax Carver’s Workshop for decorative candles)

Ebbinger Straße 1a, 29664 Walsrode, Deutschland

Candles have always had a special significance for people.

Civic Structure Home and Construction Business

Immer mehr Menschen haben Freude daran barfuß zu laufen. Für die einen ist es einfach nur Spaß, für andere ein Weg intensiver Natur- und Sinneserfahrung. }

Barfusspark Egestorf

Ahornweg 9, 21272 Egestorf, Deutschland

Kneipp waterway Nature information Park

Tierisch nah dran im Wildpark Müden }

Wildpark Müden

Heuweg 23, 29328 Müden (Örtze), Deutschland

Tierisch nah dran im Wildpark Müden

Menkenhof W.Lütjens

Wiedingen 2, 29614 Soltau, Deutschland

Compose your very own mixture for a short break at Soltau Thermal Baths! }

Soltau Thermal Baths

Mühlenweg 17, 29614 Soltau, Deutschland

Compose your very own mixture for a short break at Soltau Thermal Baths!

Der Wildpark Schwarze Berge ist ein Wildpark in der Gemeinde Rosengarten südlich von Hamburg-Harburg - nur 60 km von Walsrode entfernt. }

Herzlich Willkommen im Frei- und Hallenbad Luhetalbad in Bispingen }

Frei- und Hallenbad Luhetalbad Bispingen

Trift 19, 29646 Bispingen, Deutschland

Herzlich Willkommen im Frei- und Hallenbad Luhetalbad in Bispingen

Heide Park Resort is the largest theme park and short trip adventure. }

Heide Park Resort

Heide Park 1, 29614 Soltau, Deutschland

Heide Park Resort is the largest theme park and short trip adventure.

Birds of prey and owls can be experienced at close range on a guided tour through the birds of prey enclosure of Ms. Steinmann-Laage. }

Bird of Prey Enclosure Bispingen

An der Bundesstraße 209, 29646 Bispingen, Deutschland

Tropisches Klima, Palmen und BananenDie Südsee liegt mitten in der Lüneburger Heide. Wie in den Tropen wachsen hier Palmen und sogar echte Bananen.Doch um in das exotische }

Südsee-Badeparadies

Südsee-Camp 1, 29649 Wietzendorf, Deutschland

Tropisches Klima, Palmen und BananenDie Südsee liegt mitten in der Lüneburger Heide. Wie in den Tropen wachsen hier Palmen und sogar echte Bananen.Doch um in das exotische "Südsee-Badep...

PublicSwimmingPool Sauna Thermal bath

This unique new attraction displays the fascination of a special material on 1,500 m².  }

The new annex with the ‘Flying Classroom’ in lofty heights makes all the museum levels fully accessible.  }

Toy Museum Soltau

Poststraße 7, 29614 Soltau, Deutschland

Media Object Museum

Deutschlands einziger Freizeitpark der Magie! }

RitterRost Magic-Park Verden

Heinrich-Schröder-Weg 5-7, 27283 Verden (Aller), Deutschland

Deutschlands einziger Freizeitpark der Magie!