The German Tank Museum Munster displays 150 items of heavy equipment from 1917 to the present. In addition there are many other exhibits such as uniforms, medals, arms...

Outdoors the accessible tank Leopard 1 conveys the genuine feeling of constriction inside the tank and the importance of teamwork. The museum does not only want to inform but also encourages raising questions and having a critical look at German history – particularly military history.

Das Panzermuseum ist barrierefrei. Für die Dauer Ihres Besuchs können wir Ihnen kostenlos Rollstühle zur Verfügung stellen. Es können auch Klapphocker ausgeliehen werden. Diese stabilen, leichten und zusammenklappbaren Sitz-Hilfsmittel können auch als Gehstütze genutzt werden.

Wochentag Öffnungszeiten
Montag 10:00 - 18:00
Dienstag 10:00 - 18:00
Sonntag 10:00 - 18:00

An Feiertagen auch montags geöffnet.
Bitte beachten Sie, dass die Hallen ungeheizt sind, somit kann es in den Wintermonaten kalt sein.

Bitte beachten Sie, dass Führungen im Vorfeld gebucht werden müssen.

Barrier friendly

Bus station nearby

Rest point

Food brought in allowed

Sight

Bus parking

free parking

Barrier free

Preise

<p>Adults: 8,00 €</p><p>Children 6 - 13 years: 4,00 €</p><p>Children up to 5 years: free</p><p>family ticket (2 Adults and Children up to 13 years): 15,00 €</p>

Visa MasterCard EC Card Cash

Hans-Krüger-Straße 33, 29633 Munster, Deutschland

info@daspanzermuseum.de

behindertengerecht

The new annex with the ‘Flying Classroom’ in lofty heights makes all the museum levels fully accessible.

Toy Museum Soltau

Poststraße 7, 29614 Soltau, Deutschland

Media Object Museum

Die Tourist-Information auf dem Schröers-Hof.Sind Sie auf der Suche nach einer geeigneten Unterkunft oder möchten Sie Informationen über Freizeitmöglichkeiten? Dann sind Sie bei uns an der richtigen Stelle.

Heide-Touristik Neuenkirchen

Tourist Information Center

Outlet store Store

Candles have always had a special significance for people.

Heide-Wachs Zierkerzen-Schnitzerei (Heath-Wax Carver’s Workshop for decorative candles)

Ebbinger Straße 1a, 29664 Walsrode, Deutschland

Candles have always had a special significance for people.

Civic Structure Home and Construction Business

The Heath Castle in a landscaped park full of oddities and unique collector’s passion!

Heide-Kastell Iserhatsche

Nöllestraße 40, 29646 Bispingen, Deutschland

AmusementPark Museum

Heide Park Resort is the largest theme park and short trip adventure.

Heide Park Resort

Heide Park 1, 29614 Soltau, Deutschland

Heide Park Resort is the largest theme park and short trip adventure.

Birds of prey and owls can be experienced at close range on a guided tour through the birds of prey enclosure of Ms. Steinmann-Laage.

Bird of Prey Enclosure Bispingen

An der Bundesstraße 209, 29646 Bispingen, Deutschland