RitterRost Magic-Park Verden

Heinrich-Schröder-Weg 5-7, 27283 Verden (Aller), Deutschland

Deutschlands einziger Freizeitpark der Magie!

Der Name lässt wohl einiges erahnen. Vom Zauber gefesselt erkunden Besucher, ob Jung oder Alt, eine spanennde Erlebniswelt mit Shows, Karussells, dem Märchenwald, einem Streichelzoo und zahlreichen Überraschungen für unterhaltsame Stunden.

Sonntag 10:00 - 18:00

Bitte beachten Sie die tagesaktuellen Öffnungszeiten auf der Seite des Unternehmens.

Heinrich-Schröder-Weg 5-7, 27283 Verden (Aller), Deutschland

Everything is topsy-turvy! A complete detached house is turned by 180°, the entire furniture such as e.g. chairs, tables, toilets, lamps and cupboards hangs upside-down from the ‘ceiling’. }

Der Wildpark Schwarze Berge ist ein Wildpark in der Gemeinde Rosengarten südlich von Hamburg-Harburg - nur 60 km von Walsrode entfernt. }

Tierisch nah dran im Wildpark Müden }

Wildpark Müden

Heuweg 23, 29328 Müden (Örtze), Deutschland

Tierisch nah dran im Wildpark Müden

Heide Park Resort is the largest theme park and short trip adventure. }

Heide Park Resort

Heide Park 1, 29614 Soltau, Deutschland

Heide Park Resort is the largest theme park and short trip adventure.

Birds of prey and owls can be experienced at close range on a guided tour through the birds of prey enclosure of Ms. Steinmann-Laage. }

Bird of Prey Enclosure Bispingen

An der Bundesstraße 209, 29646 Bispingen, Deutschland

The labyrinth or – strictly speaking – the maze covers 2800 m² and is constructed of a wooden connection system that can be rearranged at any time. }